resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4260
    bu sene pek ümidim olmasa da kendisini 3-4 maç düzgün şekilde izleyebilmek isterdim ama sanırım gidiyor. yolu açık olsun. taraftara tripli hareketler yapmadı. yedek otursa bile sıkıntı çıkarmadı. kupa 1 ve ligde bazı maçlarda bizi ipten aldı. sakatlığı vardı kendisi de ifade etti, eski gücünden uzaktı belki adaptasyon problemi çekti ama bu sezon başında gösterdiği efor, oynamak istemesi, bunun için çabalayıp fiziğini diri hale getirmesi, beşiktaş maçında 5. tercih olmasına rağmen ve maç sonu okan hoca tarafından bir yanlış anlaşılmanın söylenmemesi gereken yerde söylenmesine rağmen tripli tripli paylaşım yapmadı.

    olmadığına üzülüyorum, maalesef onu bizim oyunumuza adapte edecek formülü bulamadık, kendisi de geçen sezon palace günlerinden oldukça uzaktaydı. yine de emekleri için teşekkürler.

    keşke beşiktaş maçından sonra dönence paylaşsaydı sosyal medyadan. dönence paylaşıp, başkasının aldığı penaltıyı morallenmek için kullanıp kaçırsa, tekrar edilen penaltıyı atıp tribünlere dişlerini sıkarak bakışlar atsa, oynamadığı zaman triplenip huzursuzluk çıkarsa, her maç 30 küsur top kaybı yapıp bir de alakasız zamanlarda sosyal medyadan filistin bayrağı paylaşsa taraftarımız ve takımımız kendisini memnun etmek için elinden geleni yapardı. ha böyle olsa bile ben bu sezon 3-4 maç durumuna bakıp olmayacaksa yine gitmesini isterdim.

    ne de olsa burası galatasaray, zahaspor değil.

    değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın