resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10087
    haksız eleştirilerin odağındaki bir diğer oyuncumuzdur. en ofsayt girdi'm de yine kendisi hakkındadır. bizde süre bulmaya başladığından beri çok eleştirdiğim oyuncumuz. ama bizim insanımızın en büyük eksiklerinden birisi "denge". överken de yererken de dibine kadar yapmazlarsa öleceklerini düşünüyorlar muhtemelen. kerem'in en önemli artıları topla hızlı dönmesi, bire birde rakibini geçmesi, ceza sahası koşuları. eksileri defansif aksiyonları(eskisine göre daha iyi ama yetersiz), aceleciliği ve topun kıymetini bilmemesi. kerem'in ne olduğunun farkına vararak onu kullanmak gerekiyor. bizim takımımızın en kötü dönemlerinde bile en iyi işlettiği pozisyonu stoper ve sol kanatlar oldu ilginç bir şekilde. hatırlayın 1,5 sezonluk yasin öztekin performansı bile olağanüstüydü. garry'leri onyekuruları saymıyorum bile. sadece arda turan'ın ayrılığı sonrası karanlık bir dönem yaşamıştık. heinz'lar, carrusca'lar vs.

    kerem'e geri dönecek olursak kerem, genç, hırslı(maalesef bu hırsını son dönemde yanlış yere yönlendiriyor) ve çalışkan bir oyuncu. okan hocamın oyun sisteminde geçiş hücumları önemli olsa da kapanan ve yerleşen savunmalara karşı topun kıymetini bilen oyuncular daha değerli oluyor. sağda ziyech öyle bir oyuncu ama aslında zaha da öyle bir oyuncu. kerem oyununun bu yönünü maalesef bir türlü geliştiremedi. bu kısım barış alper için de geçerli.

    kerem yine antrenmanlarda çok çalışacak ve bu yönüne yoğunlaşacak. becerebilirse mükemmel bir sol kanadımız olur beceremezse de mükemmel bir yedeğimiz olur. bedavaya gelen sakatlık sorunu olmayan dar alanda çabuk güzel bir yedeğimiz de bizi mutlu etmeli artık.

    fifa'da oyuncu değişikliği yapar gibi onu satın bunu satın kafasından kurtulmak gerek. elbette değerini bulan herkes satılabilir ama oyuncunun gitmek istemediği takıma da göndermeye hakkın yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın