resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10085
    dördüncü fatih terim döneminin başarılı ilk bölümüne göre başarısız olduğunu kabul etmemiz gereken ikinci bölümünde yapıcı eleştiriler dahil her şeyden mağduriyet çıkaranlar vardı. şimdi aynı hassasiyet kendisi için gösteriliyor ve bu durum taraftarlar arasında bir kutuplaşma oluşturuyor.

    okan buruk dönemi kerem performansı için genel olarak iniş çıkışlı oldu diyebiliriz. 2022-23 sezonu ilk yarısında beklentilerin altındaydı. hatta formayı barış'a kaptıracak gibi oldu ama güzel bir geri dönüş gösterdi ve aynı sezonun son maçlarında genel sıkıntısı olan top kayıplarını azalttı ve bence oyununu en olgunlaştırdığı dönemi oynadı, zaten asist kralı oldu.

    ancak, 2023-24 sezonundan itibaren oyununu olgunlaştırmış kerem gitti, yine fazlasıyla top kaybeden, orta sahadan icardi'ye fantastik asistler yapmayı deneyen, ayağına her top değdiğinde sanki bir şeyler yapması gerekiyor gibi hiçbir şekilde basit oynamayan bir kerem geldi.

    burak yılmaz, pozisyonuna alternatif bile olsa oyuncu aranmasına bozulan, oyundan çıkarılsa tepki gösteren, ara ara taraftara tavır ve gönderme yapan bir oyuncuydu. kerem'in de burak'a benzer davranışları var ve taraftar ile arasındaki zayıflayan bağı daha da koparmaya müsait bir durum yaratıyor bence bu.

    ndombele ve oliveira gibi sıfır katkıya rağmen, yattığı yerden çok yüklü maaş alan oyuncular dururken, beklenen performansı göstermese de hiç maç kaçırmayan, sakatlık yaşamayan kerem'in sahada ıslıklanması bence haksızlıktı. ancak, taraftarın tepki göstermekte haklı olduğu ve kerem'in kendisinde hiç hata görmediği ama bana göre yukarıda belirttiğim ve ısrarla zorladığı hatalar da var.

    kısacası, 2022-2023 sezonunun sonundaki oyununu olgunlaştırmış kerem galatasaray için çok önemli bir koz ama 2023-2024 sezonundaki gibi top kayıplarını devam ettiren ve bunu normal gören, oyundan çıkarılmasını kabullenmeyen, taraftarı kutuplaştıran kerem olacaksa bence bu bağ tamamen kopmadan önünü açmak da iyi bir seçenek olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın