• 1153
    kendisi 39 yaşında ve hala abd basketbol takımının en önemli oyuncusu konumunda olması inanılmaz bir durum. maçı izleyenler hak verecektir, takımın en iyi şutörü veya skoreri değil ama oyunu belirleyen oyuncu. 2012 yılından sonra ezici fiziksel üstünlüğünün yanına oyun yönlendiriciliğini de kattı ve oynadığı tüm takımlarda, tüm turnuvalarda saha içindeki en büyük akıl olup oyunda inanılmaz bir dominasyon sağlıyor. takımda kimin neye ihtiyacı varsa onu sağlıyor, gerekirse herşeyi kendi yapıyor. üstelik bu devamlılığı belirgin bir azalma olmadan her yıl sürdürüyor. biyonik adam gibi, benim gördüğüm en iyi atlet

    dünkü maçta da kırılma anlarında kendisi vardı. durant ve curry inanılmaz şutörler, onlar olmadan kazanamazlardı ama takımın mental kırılma yaşayacağı veya ivme yakalayacağı anlarda attığı sayılar, yaptığı asistler ve savunmasıyla galibiyette aslan payına sahipti. ve bunu süperstarlarla bezeli kadroda 39 yaşında yaptı.

    her yıl bu sene artık düşüşe geçecek diye bekleniyor ancak ağaran sakalına rağmen formundan pek birşey kaybetmiş gibi durmuyor. saygı duyulası.

    (bkz: 8 ağustos 2024 abd sırbistan basketbol maçı)
    (bkz: 2024 yaz olimpiyat oyunları)
App Store'dan indirin Google Play'den alın