• 48866
    bilgi sızdırılması ile ilgili soruya:

    "bunu biz araştırdık. şimdi bilgi nasıl sızar? şöyle sızar. bilgiyi birisi ile paylaşırsınız. bir muhatabınız var. ilişki seviyesinde arada olan idareci, menajerler var. bilginin nereden sızdığı bizim tespitimizde. bu konuda hukuki süreci başlattık. muhatabınızla nasıl davranacağınızı bilemezsiniz. biz bir sürü yere teklif mektubu gönderiyoruz. işin içinde gizlilik antlaşması olmasına rağmen sızması sizin elinizde değil. bizim elimizde olan bunu yapanların hesabını vermesi. tespitlerimiz var. bu işte bizi yıpratmaya çalışanlar bu kapıdan giremeyecek. herkes bunu böyle bilsin.

    takımı yalnız bıraktığınızı düşünüyor musunuz sorusuna:

    "katılmadığımı ifade etmek istiyorum. demin de ifade ettim. konuşmaktan ziyade yapacağımız işlerle anılmak istiyoruz. burada evet yakışmayan bir sonuç oldu. her gün konuşmak yerine bugün sorulara cevap vermenin daha doğru olacağını düşündüm. arkadaşlarım zaman zaman size açıklama yaptı. ben de kulübün en üst seviyesinde olan isim olarak buradayım zaten. burada olanların çoğu galatasaray'ı yıpratmaya yönelik. daha sezon başlamadı. bugün başlıyor. evet süper kupada alının sonuç galatasaray'a yakışmadı. ama bunu derin yorumlar yapmaya gerek olan bir sonuç olduğunu düşünmüyorum. yapılan yorumların verimli olması için ligin başlamasını bekliyoruz. lig başlasın. yönetim ne hoca ne camiasını yalnız bırakmamıştır. biz zamanı gelince konuşuruz. bugün, bu basın toplantısı zamanıdır ve sorularınızı cevaplamaya çalışıyorum. evet, sonuç galatasaray'a yakışmamıştır. camia da üzüntüsünü yaşamıştır. ama hedefimizde sapma olmamıştır. hedef 5. yıldızı takmaktır. avrupa maçlarında başarılı olmak en önemli hedefimiz. çalışmalarımız devam ediyor. bu böyle bilinsin. yönetim ne futbolcularını ne camiasını en iyi şekilde temsil etmenin peşinden ayrılmamıştır. bunu da yapmaya devam ediyoruz."

    icardi ve sponsorlukların devam edip etmeyeceği ile ilgili soruya:

    "yaptığımız sponsırlukların bir kısmı devam ediyor. bir kısmı için çalışmalarımız var. zaten proje içinde var. çalışmalar devam ediyor. sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. zaten daha önce yapılanlar devam ediyor. yaotıklarımız da bunu tamamlayacaktır. bu konuda endişe edilecek husus olduğunu düşünmüyorum icardi önemli oyuncumuz. sistem aynı şekilde yürüyor."

    saldırılar içeriden mi dışarıdan mı sorusuna:

    "saldırı, saldırıdır. içerisi, dışarısı olmaz. şunun bilinmesinde fayda var. galatasaray her zaman olduğu gibi tektir. soruyu nereye çekmek istediğinizi anlıyorum ama galatasaray tektir. galatasaray'a saldıranların galatasaraylı olması mümkün mü? değil. onun için saldırılar büyük ölçüde dışarıdan gelmektedir ve galatasaraylı olmadığı kesindir. bunlar yeni değildir. geçen sene de vardı, bu sene de var. demin ifade ettim beyhude saldırılar. sezon başlasın inşallah sezon sonunda bu konuştuklarımızı tekrar hatırlarız."

    dursun aydın özbek
App Store'dan indirin Google Play'den alın