• 48865
    --- alıntı ---

    transferin bitmesine 1 aydan fazla zaman var. bu zamanı da kullanmak istiyoruz. galatasaray'ın kadrosu çok değerli bir kadro, bunu herkes biliyor. teklifler gelebilir. tekliflerin değerlendirilmesi söz konusu olabilir. yeni dönemde fırsat transferleri çıkabilir. hem avrupa'ya hem süper lig'e hazır vaziyette bekliyoruz. süreci değerlendirmek gerektiği zaman, galatasaray'ı yönetenler bu süreci değerlendirmek zorunda olabilirler. hiç kimse merak etmesin. geçen sene şampiyon olan kadro aynen devam edecek. ihtiyaç duyulan bölgelere transferleri yaptık."

    geçen sene rekorlar kırıp şampiyon olan bir kadromuz var. teknik ekiple kadroyu koruma kararı aldık ve 3 nokta belirledik. 3 ağustos itibariyle bu eksiklerin yerini doldurduk."

    iyi insanlar kötülüğe karşı her zaman kazanmıştır, yine de kazanacaktır. galatasaray, seneye göğsünde 5. yıldızla taraftarlarımızla kucaklaşacak."

    taraftarlarımıza seslenmek istiyorum; bizimle aynı hedefte oluğunuzu biliyorum, hedefimize inanmaya devam edelim. zor olacak ama başaracağız. iyiler, kötüye karşı her zaman kazanmıştır. galatasaray seneye göğsünde 5. yıldızla taraftarla kucaklaşmak için elinden geleni yapacak ve başaracak."

    bu akşam sahaya çıkan takımımız birbirinden değerli oyunculardan oluşan şampiyon takım. hocamızla birlikte kadromuzu koruma kararı aldık ve 3 bölge belirledik. en üst sıradaki oyuncuları da takıma dahil etmiş bulunuyoruz."

    --- alıntı ---

    dursun aydın özbek
App Store'dan indirin Google Play'den alın