resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10067
    ben takım için gerekli bir oyuncu olduğunu bilmeme, gerektiği zamanlarda takımın haklarını koruyan 1-2 kişiden biri olmasını bilmeme rağmen oyunundaki eksiklerin de farkındayım. canhıraş savunanlar, yerli oyuncuya kötü davranıyorlar fetişizmini hortlatanları da, kerem'e nefret derecesinde hakaret savuranları da anlamıyorum.

    milli maçlarda neden oynatılmadığını anlamadığım takımı sürekli hücuma çıkaran, hızlı bir oyuncu ancak objektif bir gözle baktığımda belli yetenekleri olan ve gelişimi durmuş bir oyuncu kerem. geliştiremediği eksikleri takıma net olarak zarar vermekte. tamam gol atıyor, asist yapıyor da çok daha basitlerini, en kritik anlarda turnuva fark etmeksizin kaçırıyor. bir maçta top kaybetmeye başladıysa bütün psikolojik ayarları bozuluyor ve arka arkaya top kaybı yapıp takımın sürekli geri koşmasına, yorulmasına, motivasyon kaybına sebep oluyor. teknik özellikleri bu kadar alarm veren oyuncu da doğal olarak maçta tepki görüyor. ben kerem'in de onun fanatiklerinin de bunu kabullenmemesini anlamıyorum. teknik kötüyse tepki görürsün türkiye'de anlaşılmayacak bir şey yok. buna karşılık vereceğine tekniğini geliştireceksin, küsmeyeceksin.

    bence kerem ve takımın arasındaki ipler koptu. topu ayağına alır almaz küfreden tipler görüyorum. çevremde arkadaşlarım da var. bu saatten sonra bu iş dikiş tutmaz. en iyisi yolları ayırmak. umuyorum kariyeri iyi geçer. real sociedad falan olursa yeni takımı daha da sevinirim. kendisine tavsiyem biraz sakin olması ve kendini rahat bırakıp kimseyle takışmadan eksiklerini geliştirmesi. ben oldum kafası kendisini geriye götürüyor ama farkında değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın