resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10060
    gitmesi için dursun aydın özbek yönetimi tarafından kendisine tezgah kurulmuş galatasaray kaptanı.

    spartak moskova teklifi yaz başında gelmişti. kerem de ora gitmek istemediğini daha üst düzey liglerden teklif gelirse gideceğini aksi halde kalacağını yönetime söyledi. yönetim de 15 milyon euro teklif gelince gözleri döndü ve ne olursa olsun satmak için satılık kalemlerini kerem'in üstüne saldırttılar.

    bildiğiniz gibi o satılık kalemler isim vererek yönetimden kimlerden istihbarat aldıklarını açık açık söylüyorlardı. o satılık kalemlerin bu yönetimin köpeği durumuna düştüklerini hepimiz gayet net gördük.

    bu satılık kalemler yönetimle el ele verip galatasaray'ın değerlerine iftira atıp hedef gösteriyorlar. dursun aydın özbek'i bilen taraftarlar bu tezgahı görebilir, bilmeyenler ise bu tezgaha düştü bile. çok değil, dursun özbek'in kayığına binenler 6 ay içinde pişman olacaklar.

    kerem galatasaray'a uzun yıllar emek vermiş, 0 beklenti ile gelmiş kaptanlığa kadar yükselmiş, kümede kalmaya yardımcı olmuş, 2 yıl şampiyonlukta büyük emek vermiş biridir. değerdir. galatasaray'ın değeridir. yolların ayrılması gerekse bile bu istemediği takıma tezgah kurularak yapılamaz. aynısı sneijder'e de yapıldı. ne tesadüf aynı başkan aynı sportif direktör :) yapmayın. kerem maaş olarak takıma yük değil. takım için problem yaratan biri değil. hocasıyla kavga edecek biri değil. kendi değerimizi azaltmayın. 10-15'e satıp yerini doldurmak için 30 milyon harcayacaklar. bunu göremiyor musunuz? cenk ergün genç yetenek mi bulmuş, uygun maaşla oyuncu mu almış? yapmayın. taraftar olarak bu çapsızlara güvenmeyin, oyuncunuza sahip çıkın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın