resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1362
    galatasaray'ın değerlerini, kaptanlarını mobbing ile gönderen, galatasaray'a alırken verdiği devasa zararlar yetmediği gibi gönderirken de devasa zararlar veren, galatasaray'ın içindeki truva atı. galatasaraylı olduğuna inanmamakla birlikte her seferinde bu pozisyona kendisini getiren gücü çok merak ediyorum.

    fatih terim ve erden timur gelir gelmez bu adamı hemen postaladılar. şimdi size bir soru, fatih terim veya erden timur mu galatasaray için daha çok faydalı şeyler yapmıştır yoksa bu ne idüğü belirsiz kişi mi? sizce de bu galatasaraylıların, bu arkadaşı hemen postalanmasından almamız gereken mesaj, bu arkadaşın galatasaray için büyük bir tehlike olduğu değil midir?

    mobbing tanımı bana ait değil, aşağıda paylaştığım linkte göreceğiniz üzere sabri sarıoğlu'nun anlattığı şeydir. sadece sabri mi? hatırlayanlar vardır, wesley sneijder'e de benzer mobbing'ler yapılmıştı. daha kulüpte oynarken ve kaptan iken formasını alıp belhanda'ya vermişti. gitmesi için de her gün çarşaf çarşaf iftira atılıyordu. benzer bir süreç yine kaptan kerem aktürkoğlu'na yapılmakta. yine benzer senaryo. aynı senaryoyu yiyen kerizlere afiyet olsun.

    erden timur'a kongrelerde "seçilmiş değil atanmış" diyen bunaklar, yaptıkları ile kulübe ceza aldıran, kulübü batıran, en ufak bir mali faydası olmamış bu vatandaşa neden tek kelime edemiyorlar? bir tarafları yemiyor mu? yoksa truva atı olarak gönderini biliyorlar da bize söyleyemiyorlar? kulübe yararlı işler yapan, başarı kazandıranı yerdikleri kongrelerde galatasaray'a zarar verenlerin tek kelimesini edemeyen hainler bu kulüpte çok fazla.

    bu adamın bu kulüpteki her günü, galatasaray'ın geleceğinden çalınmış yüzlerce güne bedeldir. ivedilikle kulüpten uzaklaştırılmalı, taraftar olarak tepkimizi her maç, her gün göstermeliyiz. yoksa bugün florya satışı ile bu arkadaşın "yüksek maaşlı" kontratlarını öderiz ama yarın satacak bir floryamız da olmaz.

    --- alıntı ---
    https://x.com/MARKO6GS/status/1821516077995626998
    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın