• 73
    ebrar'a falan yazmayacak maçtır.

    ebrar smaçör değildir...
    ömründe smaçör sadece türk milli takımında oynamaktadır.
    doğal olarak alışık olmadığı pozisyonda ne zaman görev verilirse elinden geleni yapmaktadır.

    ayrıca, bu maç yazacaksa, net hocaya yazar.
    mükemmel manşet oranlarını bilmiyorum ama, iğrenç bir savunma vardı sahada.
    gizem örge'nin sakat sakat rezil bir maç çıkardığını da söyleyelim. hoş takımda 2. bir liberonun varlığının olmaması daha büyük skandal. 2. setten itibaren pasöre tek bir rahat top gitmedi.

    doğal olarak hücumda düştün. ee zaten senin milli takım oyun kurgun hücum üzerine. savunma sadece bloktan*, geride de gizem örge'den ibaret. hande savunmacı değil, ebrar savunmacı değil. meliha savunmasıyla önde gelebilecek bir smaçör ama o kadar. o da hücumcu değil.

    eğer servislerde doğru manşet alamazsan, istersen boskovic vargas egonu üçlemesi üstüne de pasör olarak prime lo bianco koy yine fayda etmez. sizce vargas neden kötü hücum etti diye sorarım ebrar'a sallayanlara. vargas'ın standardı bu mu?

    ki üstüne üstlük, gelen en doğru paslarda elif mümkün olduğunca bitiricimiz vargas'ı, kendi plasesini, ya da eda'nın tek ayağını kullanmaya çalıştı. dengesiz paslarda yönelim çoğunlukla smaçörlerimizde idi. bir ara derya üstüne yıktı oyunu ama o da 3. sette bir bölüm.

    bu arada zehra'nın olmadığı bölümlerde bloğumuzda yarık açıldığı ile de entry'i sonlandıralım. eğer gizem örge'nin sakatlığı devam edecek ve bizim de başka liberomuz yok ise, brezilya maçına da şimdiden 3-0 mağlubiyet yazalım. valla bir ara bihter dumanoğlu ne ara milli takıma alındı falan diye izledim maçı.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın