resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1344
    daha önce kendisi hakkında "komisyoncu" demiştim. galatasaray'daki pozisyonu tam olarak budur.

    eğer ki kulüp içinde birileri zorla gönderilmek isteniyorsa bilinmelidir ki cenk ergün oraya ya bir transfer çekip komisyonunu alacaktır ya da o mevkide oynayan birinden cebine harçlık koyacaktır. bu kadar da iddialıyım.

    dursun özbek yeniden seçildiğinde ekibine baktıktan sonra yazmıştım, tekrarlıyorum: önceliği galatasaray olan erden timur gibi yöneticilerin olmadığı dursun özbek yönetimi, peşkeş yönetimidir. herkes kendi cebi için kulübün menfaatlerini kullanır,. sonra başarısızlığı geçmiş başarılarla örtmeye çalışır ve bir sonraki seçimde ortadan kaybolurlar.

    bu seneki gidişat gösteriyor ki galatasaray şampiyonluk yarışından erken kopacak, florya peşkeş çekilecek, yıldızlar sönecek... yıllardır şampiyonluk ipini göğüsleyip şampiyonlar ligi gelirleri sağlayan, yüksek bedelli futbolcu satan bir kulüp nasıl olur da hâlâ sıcak para bulamaz? nasıl olur da borçlarını ödeyemez? fenerbahçe 10 yıldır şampiyon olamıyorken, yıllardır şampiyonlar ligi geliri yokken hâlâ nasıl oluyor da bu kadar bütçe yaratabiliyor?

    siz hâlâ futbolcuları ve hocayı yemeye çalışın. yalnız avlanan aslanın avını sırtlanlar kapar. sırtlanın kim olduğunu da siz bulursunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın