resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10053
    galatasaray'da yaprak dökümünü başlatacak oyuncu. takımda yerli veya yabancı olsun, aşırı sevildiğini düşünüyorum. kendisinin ayrılması bazı taşları oynatır, ilk hamle erden timur ayrılığıydı zaten, ikincisi de kerem olur. dün muslera açıklama yaparken yüzünde maçlarda yenik olduğumuzda gördüğümüz gerginliği gördüm. olayları yalanlarken bu kulüpten ilk defa açıklama yapan biri benim dediğinde bile meseleyi çakmış olmanız lazım. icardi, torreira, mertens, barış alper hariç diğer yerliler kankası zaten bu adamın. gidişi hepsini etkiler. profesyonel dünyaymış, herkes işine bakacakmış falan hepsi bomboş sözler. reel dünyada bir karşılığı yok. her takım başarı için arkadaşlığa ve takım kimyasına ihtiyaç duyar. galatasaray kaptanının kendi isteği dışında zorla gönderilmesi bu takıma zarar verecektir.

    galatasaray yönetiminde para yok arkadaşlar. gönderilmesini, hakkında adice haberler çıkarılmasını buna bağlıyorum. baktılar kime teklif geldi, gelebilir diye. kerem'i gözüne kestirdiler. oyuncu rusya'ya gitmek istemiyor, gidecekse de çok cazip bir teklif almadı yani. kerem idealist bir oyuncu. para hiçbir zaman önceliği olmadı. galatasaray ise ona ndombele'nin 1 sezonda aldığı parayı vermedi. şampiyonlar liginde oynama hayali devam ederken kimse rusya'ya, arabistan'a gitmek istemez. transfermarkt değeri 15 milyon euro bu arada. bu da indirilmiş hali. fenerbahçe'de oynasa 20 milyon euro yazardı. galatasaray ise oyuncunun gitmek istemediği kulübe zorla düşükten oyuncu satmaya çalışıyor. olması gereken spartak moskova'nın 20 milyon euro bonservis, 5 milyon euro maaş vermesi. şu anki rusya konjonktürü bunu gerektiriyor. ama yine enayilik yapan biz oluyoruz.

    galatasaray yönetimi ve taraftarının toksikliği karşısında fazla bile dayandı. bu arada ben de futbolunu beğenmiyorum ama faydalı olacağı zamanlar da çok oluyor. okan buruk'un sistemine de uyuyor. en önemlisi düşük maaşlı, yerli ve ülkeden yetişmiş topçu kontenjanında bir topçu. bu şartlarda tete oynasa ve performans verse taraftar tapardı ona. ama ismi kerem işte. keşke haziran ayında karar verdiği gibi gitmeye çalışsaydı. sneijder, melo bile kim varsa kötü ayrılıyoruz. taraftarın bir kısmı da bu terbiyesizliğe alkış tutuyor. kaş yapayım derken göz çıkartmak, daha iyi kadro kuracam derken mevcut kadronun düzenini bozmak, kötü gidişat varsa bunun hesabını yanlış yerlere sormak galatasaray kültür ve ananesi oldu sanırım. hayırlısı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın