resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11242
    insan, sporcu ve ego yönetimine dair hiçbir fikri olmayan kesimlerce ilginç bir eleştiriye sıkça konu edilmekte olan süperstar.

    icardi’nin etki alanı çok büyük. ismi ve performansıyla bizim için inanılmaz bir reklam yüzü. lige yolu düşmüş diğer isimlerle kıyas edilebilecek bir hikayesi yok. 29 yaşında takımımıza katılmış ve yakın tarihte eşi benzeri görülmemiş bir etkiyle tüm ülkeyi sarmış bir isim.

    takım kötüyken icardi de kötü gözüküyor. hatta evet, yürürken görünce insanın sinirleri bozuluyor. fakat bir hoca olarak galatasaray bünyesine dakika 15’de oyunda çıkartılarak terbiye edilmesi falan realiteyle alakası olmayan iddialar. icardi ismi, geçirdiği günden bağımsız ne olursa olsun galatasaray’da en kötü dakika 70’i görür. bu hem insan, hem ego, hem de futbol yönetiminin giriş dersi niteliğinde bir şey. tartışılması bile ilginç geliyor bana.

    ayrıca dünya klasında eşi benzeri olmayan bir saf 9 numaradan takımın 2 pas yapmaktan aciz olduğu anlarda ne bekleniyor anlamış değilim. 3 kez topa değse 1’ini gol yapıp kaç kez takımı ipten almış, camiayı havaya sokmuş bir adamdan bahsediyoruz. eleştirmek için gündem oluşturmaktan başka bir şey değil. lisede okul takımı mı yönetiyor bu insanlar? inanılması güç bir dönemden geçiyoruz. dev aynasını bu kadar karşısına alan bir caminanın bizim kadar başarılı olması hakikaten şaşılacak şey doğrusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın