resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 10018
    geçen sezonki şampiyonlar ligi maç özetlerini tekrar izleyin. neredeyse pozisyonların yarısında kerem var. kiminde kaleci inanılmaz çıkardı, bazen direk, bazen direği yalayan şutlar, bazen kendi havaya dikti derken en az 6-7 golle kapatacağı sezonu 2 golle kapatabildi. ilk defa şampiyonlar liginde oynayan biri için gayet iyi performans verdi. ligde fenere, bjk'ye sapladıkları var daha.

    bazı insanlar doğuştan futbol yeteneğine sahiptir. kerem'de de o kumaş var. o çok eleştirildiği eksikleri biraz da baskıdan oluyor. onları da tam yapsa bir avrupa devinin yolunu tutardı. sanırım en büyük sorun hem taraftar hem kendisi çok sabırsız. kerem sabırsız. başakşehir sebebiyle kaybettiği yıllardan dolayı çok şey yapmak istiyor. taraftar da sabırsız. girdiği pozisyonların çoğu gol olsun istiyor.

    tek yapması gereken bir süre yedek kalması bence bunu okan hocadan bizzat talep etmeli. oyun sıkışırsa gerideysek oyuna girip maç çevirmeli ki biraz kıymeti anlaşılsın. daha sonra özellikle şampiyonlar liginde yapacağı gol ve asistlerle zaten her şey kendiliğinden rayına oturur. ne işin var rusya'da demek istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın