resim
Erden Timur
Görev:Asbaşkan
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 5206
    mevcut yönetim ile devam etmediği için kendisine teşekkür ederim. geçen sezon sonuna kadar sabredip şampiyon olup ayrıldığı için ekstra teşekkür ederim.

    bazen pisliklerden tamamen kurtulmak adına dibe vurmak en iyisidir. ancak bu şekilde detaylı bir temizlik yapıp sistem kurmak mümkün olabilir.

    kendisi geçmişte çok başarılı transferler de yapmıştır, ffp gibi mazeretleri olsa da başarısız hamleleri de olmuştur. ancak verdiği demeçler ve koyduğu vizyon ile bizi üzmemiştir ve taraftarın sesi olmuştur. ali koç denen şahsın bu kadar kudurması ve kendisini hedef almasının da sebebi bu, çünkü koç çok iyi biliyordu ki erden olduğu sürece taraftar temsil edilecek, kuklaları vasıtasıyla "rakibini" istediği gibi yönetemeyecek.

    kendisi ayrıldıktan sonra ortaya çıkan evraklar, cenk ergün'ün "sevr antlaşmaları" bu işin ne kadar da pamuk ipliğine bağlı olduğunu gösteriyor. bu aynı zamanda, her olayda erden timur'un nasıl ve ne kadar çok yıprandığının da en büyük ispatı, çünkü bu adam kuvvetle muhtemel her yere yetişmekten helak oluyordu, biz bilmesek veya farkedemesek de.

    lütfen bu sene ailene çok zaman ayır, çocuklarının tüm veli toplantılarına katıl. çünkü biliyoruz ki elbet döneceksin ve hakettiğin galatasaray başkanlığına kavuşacaksın. o zaman geldiğinde de, biz sana ve ekibine, sürdürebilir başarı için tam destek vereceğiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın