resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9970
    https://x.com/.../1821154463068909754

    bu kadar yangın sırf bu çocuk gitsin diye yapıldıysa ve bu paralara bu çocuk satılırsa taraftara da (üslubunca eleştiren taraftarımızı ayrı tutuyorum, ben düşmanların gazına gelenleri kastediyorum) yönetime de yazıklar olsun.
    bakalım harika yöneticilerimiz bu satıştan gelen para ile hangi eksiğimizi elalemin ikinci üçüncü lig topçularına ederinin kaç katına para verip kapatacak? ne kadar komisyon alacaklar bu transferlerden?
    1 milyon euro fark için oğuz aydın'ı almayanlar (bu arada kerem en kötü haliyle oğuz'u top diye oynar) kimleri kaç paraya transfer edip kendi ceplerini doldurup galatasaray'ı fakirleştirecekler.
    bütün bu konulardan bağımsız olarak kerem'i bir insan olarak düşünürsem de eğer bir tavsiye istese benden mesela, ben git derdim. türk lirası maaş al, aldığın maaşın euro bazından cinsi çerez parası olsun, her sene çift haneli gol ve asist sayısına ulaş, türk pasaportun olsun kimselere de yaranama... fazla tevazu ve maalesef son vuruşlarındaki eksikliği işi bu noktalara getirdi. gidip hem para kazanması hem de ortamını değiştirmesi kendisine iyi gelecektir diye düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın