resim
Elias Jelert Kristensen
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Bek
Yaş:21
Boy:1.78
Uyruk:Danimarka
  • 435
    küçükken altyapıda oynuyordum. fiziğim kendi yaş grubuma göre bile gerideydi, sıskaydım ve boy olarak da hep en kısalardandım. bu fizik dezavantajına rağmen, altyapıda kendi yaş grubuma göre fazla baskındım ve kendi yaş grubumun üst grubundaki antremanlara katılıyordum, 12 yasındayken 14-16 yaş grubu gibi.

    arada akrabalar da futbol oynarken beni izlerdi ve her izleyen çok beğenirdi. bir gün bayram ziyaretinde laf döndü dolaştı futbolda ne kadar yetenekli olduğuma geldi. daha önce beni hiç izlememiş birisi geldi ve ansızın kalf bölgesi başta olmak üzere bacaklarımı bir süre kontrol ettikten sonra, yoook olmaz bu bacakları çok zayıf dedi. mesleği neydi, dolmuş şoförü.

    şimdi aramızdaki dolmuş şoförleri ne antremana gittiler, ne kopenhag maçı izlediler ama bir fotoğraftan olmayacağını anladılar. keşke bu dolmuş şoförleri zamanında kopenhag altyapısına ve profesyonel yönetimine de haber verselerdi de, jelert'i bayern ve manu, man city'e karşı vb... boşu boşuna oynatmasalardı. biz de 9 milyon euro'yu bağlamasaydık, tüh, yazık oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın