resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9967
    soyunma odasında ne dedi ne kadar doğru aktarıldı birinci elden tanığı olmadığım için günahını almayım ama kendisinin kafa yapısını anlamak için buna ihtiyaç yok. eğer takvimlerinizi 15 nisan 2024 alanyaspor galatasaray maçına çevirirseniz zaten orada gayet açık.

    şampiyonluk yolunda kalan maçlardan en kritik olanı, kerem yine ısrarla ilk 11 başlatıldı ve yine rezil oynadı. 46. dakikada oyundan çıktı. ilk yarı şut çekemeyen takım ikinci yarı 4 gol attı. 1 kişi hariç tüm galatasaraylıların içi içine sığmıyordu. gel gelelim bu arkadaş 5 karış suratla maçtan çıktı, uçağa bindi, akşamına da kabir azabı çeker gibi "allah beni imtihan ediyor" diye mesaj attı. en kritik deplasmandan efsane galibiyetle çıkmışız takımın 2. kaptanı o çıktıktan sonra iyi oynuyoruz diye ağlıyor saçmalığa bakar mısın? ha bu adam neden takımın 2. kaptanı o da başlı başına ayrı bir soru.

    velhasıl o günkü titrini gördükten sonra bugünkü muhabbet beni hiç etkilemedi. bence zaten 15 nisan akşamı transfer tahtasının en tepesine adı yazılıp, transferin ilk günü gönderilmeliydi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın