• 3666
    sonlarının hem kendileri için, hem de galatasaray için iyi olmadığını düşündüğüm yönetim.

    bu yolun sonu yine baş aşağı gidiş maalesef. sil baştana doğru ilerliyoruz bir kez daha, her gün kaos olacak bir gündemle karşılıyor galatasaray ve galatasaray yönetimi bizleri.

    spor gecesi kanalı çok ağır bir ithamla haber yapıyor. doğrudur, yanlıştır bunu bilemem. bir iddaa var ve sıradan bir iddaa değil bu. galatasaray kaptanı kerem aktürkoğlu’nun galatasaray formasına ve dolayısıyla galatasaray’a küfrettiğine dair. bu paralar ödenmiyor, oyuncu gitmek istediğini kulübe iletti gibi bir haber değil, baya en büyük spor haberi. haber doğruysa oyuncu kadro dışı bırakılır/ceza verilir/oyuncuya özür diletilir vs vs. haber yanlışsa anında yalanlanır ve ilgili kanala ceza verilir akreditasyon kartları üzerinden.

    şimdi bu haber üzerine verdikleri karar sessiz kalmak. sonrasında oyuncunun kendisini gece 3’te ! sosyal medya üzerinden savunması. bu durumun pek savunulacak bir tarafı yok. siz neredesiniz güzel insanlar. niye galatasaray yöneticisisiniz. düşünüyorum düşünüyorum ve anlamlı bir açıklama bulamıyorum.

    bir sorun olduğu açık bu yönetimde. sorunun başlangıcı da seçim öncesi erden timur yeni sezonda yok haberlerinin başladığı dönem bana kalırsa. yastığın altına kafayı gömerek çözülebilecek bir dönemi yaşadıklarını ve yaşadığımızı düşünmüyorum. ligin başlamasına 2 gün kala yapılacak herhangi bir değişikliğin bize eksisi çok olur. domino taşı olarak önce hoca sonra da yönetim gider, olan bizim minimum 1.5 senemize olur. 3. sene önemli ve değerli, 5. yıldıza çok yakınız. ekonomik olarak nefes almak için şampiyonlar ligine gitmeye muhtacız. mevcut yönetimi ve başkanı daha sağduyulu ve akıllı olmaya davet ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın