resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9942
    daha önce soyunma odasında futbolcularla sorun yaşadığıjda bunu gizlemeyen ve yönetilebilir bir durumdaysa yçnetebilen bir teknik direktörle çalışan galatasaray futbolcusu.

    3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçınım devre arasında haluk yürekli tarafından yaşandığı iddia edilen olaylar doğrudur yanlıştır bilmem, doğruysa beni de rahatsız eder ve tabii ki de teknik direktörüne saygısızlık yapan bir futbolcuya takım içindeki hiyerarşiye aykırı gelecek şekilde destek çıkmam lakin teknik direktörü olayı çözmeye çalışırken kendisini tefe koyup tepki gösterip olayı çözülemez bir bpyuta taşıyıp hocanın işine de karışmayı doğru bulmam. hoca kendisiyle çalışabileceğine inanıyorsa ve çalışıyorsa kısaca tepkinin muhattabı olan kişi olayı hazmediyorsa olay hazöedilemeyevek boyutta değildir derim ve bu olayı böyle lanse eden kişide art niyet ararım.

    bundan bağımsız olarak yapmış olduğu açıklamada soyunma odasının mahremiyeti konusunda göstermiş oldupu tepkide de sonuna kadar haklıdır. önce futbolcu sözleşmesi şimdi bu. yönetimde kendilerne yönelen tepkiler için taraftarın gazını almak adına olumlu bir şey yapılamadıkça tepkiyi başka isimlere yönlendirmeye çalışan birileri var bu artık çok belli.

    önce kötü giden transfer sezonu sonrasında gelem tepkileri yumuşatmak için eski bir yöneticiyi yemek için şirket ticari sır niteliğindeki bir evrak ile şirketn ticari manipülasyon yaptığını gazetecilere servis etmek sonrasında ise direkt soyunma odasında yaşanan bir kavgayı yine bu şekilde basından duymak neticesinde diyebilirim ki ya floryaya bi tane boş boğaz geldi, ya da bilinçli olarak bu olayları basına servis eden birisi var. iki türlü de kendi koltuğunu kurtarmak in sırasıyla önce halefini sonra kaptanını basık önüne atan kişinin sezon içerisinde takımda yaratacağı kaosları veya karşılaştığında herangi bir sorunu çözemeyeceğini aksine iyice arapsaçına döndüreceğini görmek için alim olöaya gerek yok.

    kısaca kendisi özelinde yaşanan olayda gerçekten varsa bi kabahati okan hoca zaten biletini kesecektir lakin taraftar takımın en mahremini youtuberlara servis eden köstebeği bulmazsa sezon içerisinde daha çok “skandal” ile karşılaşırız ve etkileşim ile para kazanan bu kimseler bir süre sonra gerçek olmayanı da sırf etkileşim uğruna gerçekmiş gibi anlatma gücüne kavuşur. bizim için asıl tehlike kendisinin takıma devam etmesinden ziyade budur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın