• 3652
    haluk yürekli gökhan dinç ikilisi gecenin 12'sinde flaş haber manşetiyle galatasaray oyuncusu kerem aktürkoğlu'nu linç ettirmeye kalkıyor ve bunun üzerine de kerem, gecenin 3'ünde açıklama yayınlamak zorunda kalıyor!

    yahu haber doğru da olsa yanlış da olsa senin oyuncunu linç ettiriyorlar, senin oyuncun gecenin 3'ünde açıklama yapmak zorunda kalırken sizler ne yapıyorsunuz o koltukta?
    sözde bir başkan var ama ne konuşabiliyor, ne vizyonu var, ne bir vasfı var....
    hiç bir şeyi yok!
    ikinci başkan sıfatıyla orada olup da hiçbir iş yapmayan, tıpkı başkanı gibi birilerinin kuyusunu kazan ve iyi şeyler olmadığı takdirde kameralar karşısına geçmeyen rezil bir metin öztürk var.
    zaman ne olursa olsun tuvalete gittiklerini bile haber yaptıran ama hiçbir işi doğru yapamayan pr delisi bir ibrahim hatipoğlu ve birilerinin torpillisi olup da hiçbir iş yapmayan, yapsa da galatasaray'ı zarara sokan bir cenk ergün var.

    yemin ediyorum bunları düşündükçe çıldırıyorum artık ya. hiç mi kafanız çalışmıyor bir şeye ya? rakip takım 1959 öncesi şampiyonluk algısını tüm ülkeye yedirirken sustunuz, kulübümüze iftiralar atılırken sustunuz, hakemler bizi lime lime doğrarken sustunuz, rakip takımın medyadaki yapılanmasında üç maymunu oynadınız, futbolcularınıza hakaretler, iftiralar atılırken hiçbir şey demediniz...
    ulan ali koç şahsınıza nice hakaretler edip küçük düşürürken bile tek bir laf söyleyemediniz be!
    pısırıklık, korkaklık, iş bilmezlik, vizyonsuzluk...
    kanınıza işlemiş artık kanınıza.

    bu yönetimden zaten nefret ediyorum ama bu olaylardan dolayı artık çok sevdiğim takımımdan da soğudum ya. hiçbir başarıyı cezasız bırakmayan, aynı şekilde dursun özbek gibi çapsızları da her daim kulüpte tutup başarısızlık isteyenlerin ekmeklerine yağ sürmek istemiyorum. bizler forma alalım, yağmur çamur demeden maça gidelim, maddi-manevi destek verelim, medyadaki yapılanmaya ses çıkaralım...
    bizim paşalarda havuz başında kokteyl yapsın!

    yapamıyorsunuz, beceremiyorsunuz çünkü sizler korkaksınız, sizler amatör kümedeki bir takımın yönetim kurulunda olacak kadar bile çap yok ama işte buna rağmen koskoca galatasaray kulübünü yönetiyorsunuz. e doğal olarak da skandallar, fiyaskolar...

    bu ayıp, o seçimli genel kurulda bu vasıfsızları seçip, galatasaray kulübünün altına dinamit koyanların olsun. hatta ne ayıbı ya, allah sizi de bildiği gibi yapsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın