resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9903
    koca camia birleştik, aylardır sahada sıçıp batıran bir futbolcuyu, sırf stada gelen bir kısım aptal ıslıkladı diye pışpışlıyoruz. aman kerem küsmesin, aman trip atmasın diye herkes şekilden şekile girdi.

    ben takımımda suratı 5 karış, arkadaşı hata yapınca sürekli el kol yapan, yanındaki adama pas atamayan ama atamayınca taraftar tepki gösterdiğinde küsen bir tip istemiyorum arkadaş.

    ya kendisine çeki düzen versin ya da kapı orada. kaptansan sen pozitif olacaksın, takımı yukarı çekeceksin, hata yapana sen destek olacaksın, hata yaptığında da arkadaşların arkanda olsun. tataftar tepki gösterecek, sen de "haklısınız" diyip geçeceksin. çocuk değilsiniz siz milyonlar kazanıyorsunuz. o taraftar cebinden para veriyor ve terbiyesizlik yapana zaten o tribün kendi arasında tepki gösteriyor merak etme sen. seni ıslıklayan küfür edenlerle tartışan, destek verin diyen yüzlerce kişi gördüm ama sen sürekli triplerde olunca herkes "eee yeter" diyor.

    psikolojik destek mi alıyorsun. gidiyor musun, kalıyor musun bilemem. ama bu iş böyle gitmez güzel kardeşim. seninle bir çok mekanda karşılaştık. hepsinde sürekli sinirli, bir şey anlatırken bile kavga eden tavırların var. aramızda 10 yaş var, abi tavsiyesi diyebilirsin; gerçekten profesyonel bir yerden destek al, alıyorsan aldığın kişiyi değiştir. tavsiyem budur ama bu iş kesinlikle böyle devam etmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın