• 66
    bu geceki yayınlarında, kerem aktürkoğlu'nun 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçının devre arasında oyundan alındığını öğrenince "bir daha bu takımın formasını giyenin a..... k....." dediğini söylüyorlar. bunu da 3-4 yerden teyit almışlar!

    son yıllarda fb'nin gizli kapaklı yaptığı işleri ifşalamaları ve bana göre transfer haberlerinde biraz daha bilgi sahibi oldukları için saygı duyardım kendilerine ama bu geceden sonra artık tamamen yok hükmündeler.

    ulan siz hangi hakla galatasaray'ın soyunma odasında konuşulanları ortaya döküyorsunuz? kimsiniz olm siz, nesiniz? lafa gelince soyunma odaları takımlarının yatak odasıdır diyorsunuz ama ne cüretle oraya kadar sızıyorsunuz? niye galatasaray'ı karıştıran haberler yapıyorsunuz?
    hayır bide gökhan dinç çıkmış şey diyor "sen bu takıma 3 yıldır ne verdin?"
    e be gökhan, 3 yıldır bu adamın yaptıklarını nerenle izliyorsun? sen galiba kendi beşiktaşın da nkoudou, rebic veya ghezzal ile falan karıştırdın herhalde?
    her şeyi geç "madem öyle o zaman bende galatasaray senin a..... k..... diyeyim nasılmış?" cümlesini nasıl kuruyorsun olm? galatasaray'ı karıştırdığınız yetmiyor gibi bir de doğrulu bilinmeyen bir iddiayla futbolcusuna nasıl küfrediyorsunuz?
    son sözüm de, soyunma odası konuşmalarını bu ikiliye aktaran kişiler kimlerse acilen kovulmalı ve yüklü miktarda tazminat davası açılmalı. transfer haberleri sızıyor, yönetimin kararları sızıyor, soyunma odası konuşmaları sızıyor...
    herkes kendine çeki düzen versin, yeter çıldırtıyorlar adamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın