resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:30
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 3081
    10m € ve üstü bir teklifte galatasaray'a kattıkları için teşekkür edip yolları ayırmamız gereken futbolcumuz. ne yazık ki kendisinde geriye gidiş çok erken başladı, ayrıca önünde verimli futbol oynayacağı ortalama 5 senesi kalmışken iyi bir teklifi değerlendirmek isteyecektir.

    ancak kendisinin gidişi yerli oyuncu konusunda işimizi oldukça zorlaştıracaktır. maç kadrosuna 12 yabancı yazılabilen yerde ilk 11'e en az 3 yerli atmak şart ki yedeğe rahatlıkla 4 yabancı atabilelim. emin'i tutamamak kötü oldu bu açıdan. çapraz bağ sakatlığı yaşamamış olsa düşünmeden gidelim ozan kabak'ı alalım derdim. maksimum 10m € civarlarına bitebilecek bir transfer, altyapı kontenjanı da başka bir artısı olurdu.

    apokerim satışında en mantıklı hamle yasin özcan olur gibi duruyor. birden fazla bölgede oynayabilmesi ve 18 yaşında olmasına rağmen oldukça yüksek sayılabilecek süper lig tecrübesiyle direkt olarak gidilmesi gereken isim. 54 süper lig ve 6 türkiye kupası, toplamda 60 maçı var, bu yaşta bu maç sayısı önemli.

    kasımpaşa'ya para kazandırmak benim de içime sinmese de maalesef ki bunu yapmalıyız. gözümüzün önünde böyle bir yetenek varken kaçırılmamalı. paşa muhtemelen 7m € civarı bonservis talep eder, kadroda düşünülmeyen isimlerden oluşan bir paketle 4-5m € + takas seçeneğiyle bitirilebilir. taylan, halil, cicaldau gibi isimlerden birini bonservisle verip yusuf demir, eyüp aydın, efe akman gibi isimler kiralık verilebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın