resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 362
    https://gss.gs/YK3.jpg

    https://gss.gs/8DH.jpg

    gabriel sara ile ilgili geçmişte yapılan the athletic'teki 'eski lakabı: astronot' haberini biraz araştırdım; sao paolo döneminde yoğun eleştiriler alıyor, 'eğer o oyuncuysa ben astronotum' gibisinden capsler vs yapılıyor. ardından sara inanılmaz işler yapmaya başlayınca tabii hepsi teker teker pişman oluyor taraftarlarının.

    bize transfer olduktan sonra kulüp kaynaklarıyla görüştüğüm kadarıyla; astronot konusunu soruyorlar kendisine, sara 'böyle bir lakabım yok' diyor. yani bu lakabı sevmiyor sanırım.

    27 nisan 2024 tarihli tnt sport brasil röportajından bir kesit;

    soru: ben sana babriel diyorum, buradaki insanlar gabi diyor, değil mi? gabi, astronot lakabı henüz burada yayılmadı mı?

    g.sara: "dostum, kulüpte bundan bahseden birini duyduğumu sanmıyorum..."

    soru: "bir eleştiriyi kucaklamak ve onu yeniden çerçevelemek zor muydu?"

    g.sara: "dürüst olmak gerekirse oldukça güçtü. hayatımda bir umutsuzluk anıydı. çünkü...
    nasıl desem, hayatımın fırsatının boşa gittiğini düşündüm. sonra işler yoluna girince tabii ki hafife alıyorsunuz ve bitiyor, oluyor ama o an karmaşıktı. bugün geçmişte kaldı, bugün bunu kabulleniyorum, o zamandan bu yana çok olgunlaştım ama o zamanlar çok zordu.

    nasıl desem, hayatımın fırsatının tepetaklak olduğunu hissettim. sonra işler yoluna girince tabii ki hafife alıyorsunuz ve bitiyor, oluyor ama o an karmaşıktı. bugün geçmişte kaldı, bugün bunu kabulleniyorum, o zamandan bu yana çok olgunlaştım ama o zamanlar çok zordu."

    soru: "peki bu lakabı şu an seviyor musun?"

    g.sara: "güzel, hoş. sanırım... ama bazı şeyleri içime atmayı sevmem, bundan kaçınıyorum. bu eleştirileri bir bakıma hak ettim, çünkü hoşunuza gitse de gitmese de futbol böyle bir şey."

    geçmişte o lakabı takan bütün taraftarlar tabii feci pişman oluyor günün sonunda. hırsı inanılmaz. norwich'te yaptıkları gibi burada da büyük işler yapacağına inanıyorum ben şahsen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın