• 226
    dursun aydın özbek denen iletişim fukarasının gollük pası sonrası 2024 yazı boyunca fenerbahçe troll örgütü'nün boy hedefi olan voleybolcu.

    yani bir süreç bu kadar spastik şekilde yönetilebilirdi. gerçi bizde bu başkan varken her yeni kriz doğuran süreçte bu lafı ve unvanı yenileriz...

    bu kız bütün yaz koltuk değnekleriyle diyar diyar gezmiş, tek bacağı sağlam olduğu dönemde bile kendisine verilen programı eksiksiz uygulamış. türk kadın voleybolunun rüya yazı olan 2023'teki başarıların hepsinde zaten kadroda olan ve kimsenin de niye var demediği bir noktadaydı.

    ilkin ile birlikte zehra ve hande de 2024 yazı boyunca sakatlık tedavisi ile olimpiyat hazırlığını birlikte yürüttü. vnl'de bir var bir yok şeklinde gittiler. üçü de hocanın ilk tercihiydi ama üçü için de birer b planı vardı.

    bu üç isim iyileştikçe b planları rafa kalktı. garibim ilkin'in şanssızlığı kronolojik olarak en son iyileşmesi oldu. tuğba şenoğlu kabaran kamuoyunu görünce yelkeni bir doldurayım dediyse de adının tuğba olduğunu bildiği gibi biliyordu, a planının kendisi değil ilkin olduğunu.

    sadece sağlığının net duruma gelmesi için son ana kadar beklenmesi gerekti...

    ama bizim iletişim fukarası, oturduğu konumun ağırlığından bihaber başkanımız ne yaptı?

    fenerbahçe'nin bilmemkaç sporcuyla olimpiyata gidiyoruz propagandası yaptığı, hatta sırf bu propaganda için kış döneminde pek çok sporcuyu onu var eden kulüplerinden kopardığı bu ortamda kendince cevap verip şov yapmak için ilkin'i hedef yaptı.

    tuttu ve hala yedekte olan sporcuyu stadda kulüp binasında ağırladı, bunu da haber yaptırdı, sağlık durumu beklenen sporcusu için "zaten olimpiyatta bizi temsil edecek" dedi. sıfır katkısı olduğu halde, sanki onun sayesinde kadroya alınmış gibi bir hava estirmeye çalıştı.

    sonra karar günü geldi, sağlık ekibi onay verip ilkin de ben tamamım deyince son dakika değişikliğiyle ilkin kadroya yazıldı. +1 kontenjanına da hala sıkıntıları olan zehra'nın yedeği yazıldı.

    ancak bizim dünyadan haberi olmayan, iletişim fukarası başkanımızın bu durumu kendi sebep olmuş gibi ifade etmesi yüzünden bu kızcağız iki haftadır kum torbasından beter oldu.

    en son izlediğimde servis atmadan önce eli titriyordu...

    yazık gerçekten...
App Store'dan indirin Google Play'den alın