resim
Derrick Arthur Köhn
Takım:Bremen
Mevki:Sol Bek
Yaş:25
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 997
    savunma yapmayı öğrenirse çok iyi bir sol beke dönüşecek bence, fakat işin savunma kısmında geldiğinden beri hiçbir gelişim gösteremedi.

    savunma anlamında iyi performanslar çıkardığı birkaç maç olsa da çoğunlukla zorluk derecesi fark etmeksizin birçok maçta defansif olarak galatasaray'ın başına bela açtığına şahit olduk.

    köhn rakibi çok temkinli, çok mesafeli bir şekilde savunuyor. rakibini karşılarken genellikle arasında 10 metrelik bir mesafe oluyor.

    galatasaray gibi en önemli hedefi topu hızlı kazanmak olan bir takım, rakibe oynayabileceği kadar süre verirse defansif anlamda zaten zaafiyet yaşayacaktır. çünkü rakibe bu kadar alan ve süre verdiğinizde, yarı sahamızda çoğalmaya başlıyor ve kontra atakları daha olgun bir kontra atağa dönüşüyor.

    bu sebepten aslında köhn tek başına galatasaray'ı çok kırılgan bir hale getiriyor. çünkü galatasaray'ın her rakibi bu zaafiyeti kullanmaya başladığı gibi gelecekte de kullanmak isteyecek.

    genel olarak bana kalırsa galatasaray'ın oyun yapısı içinde beklerin topa basan, rakibi rahatsız eden oyuncular olması gerek. baskıyla illa topu kazanmak da önemli değil, bu ayrı bir meziyet fakat topu yanlış, acele kullandırtarak topu bir başka takım arkadaşınızın kazanmasını sağlayabilmek de ayrı bir meziyet.

    köhn top kapma becerilerine güvenmiyorsa bile rahatsız edebilmesi lazım rakibini. ikisini de yapamıyor şu an. ama bence bu özellikler galatasaray'a bir bek seçerken bakılması gereken ilk özellikler.

    hücum performansını ise gayet yeterli buluyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın