• 1049
    mocuishle ile birlikte sözlüğün en büyük değerlerinden biri.

    kendisini hiç tanımıyorum, bir kere bile mesajlaşmamız olmadı. hatta eli artırıyorum, yazdığı yazıların bir bölümüne ben de katılmıyorum. "sakin olun" temalı yazıları sözlüğü her açışımda sık sık karşıma çıkıyor, ciddi sayıda isabetsiz tahmini olduğunu fark ediyorum. ama benim açımdan zerre kadar problem değil.

    ben bu çağda insanların iyi niyetle kendi fikirlerini açıklamasını, diğer insanları aklıselime davet etmesini, akıl yürütmeyi önceliklendirmesini ve bu konuda rol modeli olmasını inanılmaz değerli görüyorum. her çağda öyle aslında ama insanların saniyelik reaksiyonlarının aklın önüne geçtiği sosyal medya devrinde daha da önemli. hatta daha da ileri gideyim: sinsi zorbaların bölücü unsur olduğunu düşünüyorum. bu yazının konusu olmadığı için detaya girmeyeceğim ama bölücü değil birleştirici davranan herkes benim gözümde çok değerli. bunu en iyi yapanlardan biri de gurrpegi.

    geri gelmesine çok sevindim. umarım mocuishle de en yakın zamanda döner. sözlük aklıselim sahibi, bütünleştirici yazarlarla daha güzel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın