resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4196
    hocanın isteği dışında sırf fenerbahçe ile sidik yarıştırma şeklinde bir transfer hikayesi. yok ali cabbar mali cabbar. geçen sene en az transfere ihtiyaç duyulan mevki neresi diye sorsalar 10 kişiden 9'u kanat derdi. gittik ama 3 tane kanat oyuncusu (zaha, tete ve ziyech) aldık.

    aldığı devasa maaş ve limit vs. sorunları yüzünden belki de okan hoca'nın istediği oyuncuları alamamasına neden olmuş bir isim.

    üzerine bir de isminden ve geçmişinden ötürü taraftar ve yönetim baskısı dolayısıyla işleyen bir düzeni bozmak zorunda kalıp kendisine yer açmak için taşları yerinden oynatıp takımın düzenini değiştirmesi gerekmiş.

    süre bulduğu zamanlarda da vasatı aşmayan bir performans sergilemiş buna rağmen taraftarda hep oynamasına yönelik bir beklenti olmuş. halen daha yok kamp gördü, yok saçını şöyle yaptı bilmene.
    hayaller abdelkader keita, gerçekler gökhan sazdağı.

    şimdi teknik direktör olsanız böyle bir oyuncudan nefret etmezsiniz de kimden edersiniz. hocanın elini kolaylaştıracağına her bakımdan yük olmuş.

    neyse en iyisi biz evlatçı okan buruk'u gönderelim. koskoca dünya kulübü crystal palace'ın yıldızı zaha'dan verim alabilecek bir hoca getirelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın