resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 325
    championship'in en skorer 2 merkez orta saha oyuncusundan biri. diğeri ise kiernan frank dewsbury-hall ve bu arkadaş 35 milyon € gibi bir bedelle chelsea takımına transfer olmuş, ayrıca sara'dan 1 yaş büyük.

    yani 18 milyon € günümüz futbol piyasasında çerez parasıdır bence. galatasaray'ın çöpe atacak 1 kuruşu yoktur ancak sara profilinde bir oyuncu için verilen bonservis makul bir bedel olarak gözüküyor.

    gönül ister ki sürekli sacha boey tarzında 1'e 30 alacağımız transferler yapalım ama galatasaray'ın sara gibi iddialı olabilecek transferler de yapabilmesi lazım. ismini duymamış olabiliriz ancak bu arkadaş ingiltere'de yaptığı istatistiklere güzel bir şampiyonlar ligi performansı eklerse, satmasını bilene gayet iyi paralar kazandıracaktır.

    dipnot: sara geçtiğimiz sezon 79 gol atıp ligde 6. olan norwich city fc'nin gol yükünün %31'ini 13 gol 12 asist ile karşılamış. bizim en skorer oyuncumuz mauro icardi ise 92 gol atan galatasaray'ımızın gol yükünün %37'sini 25 gol 9 asist ile karşılamış.
    tabii ki mevki gereği iki oyuncuyu kıyaslamıyorum ancak doğru kullanıldığı takdirde sara'nın skorerliği de oldukça işimize yarayacak gibi duruyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın