resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 2686
    olayları bir bütün, oyunu da takım olarak değerlendirmemiz gerekiyor.

    ziyech, herkesin bildiği gibi efor ve fiziki dezavantajı olan tekniği ve sutu sebebiyle de kilit açma avantajı olan bir futbolcu.

    ziyech'i masuaku'nun karşısına tek başına gönderip etrafına desteğe bile gelmezseniz etkili olamayacağını bilmek için büyücü olmaya gerek yok. kaldı ki, masuaku ile birebir bile kalamadılar, gedson, semih veya colley gerektiğinde hep desteğe geldiler. bizim tarafımızda ise kaan neredeyse hiç ileri çıkmadı, torreira bile alıştığımız performansından uzaktaydı ve oyunu etkili bir şekilde karşı sahaya yığamadık.

    mevcut kadromuzda barış alper'i ben de ziyech'in önüne yazarım ve ziyech'i hamle oyuncusu olarak kullanırım. avrupa, kupa, lig gibi uzun bir maratonu düşündüğümüzde oyuncuların tamamına, güçlü yönlerini parlatacak planlar dahilinde ihtiyaç var. yarın öbür gün oyunu domine edip rakip sahaya yığdığımız bir anadolu takımıyla maçımızda kilidi açamadığımızda ziyech çok etkili bir silah ya da hamle oyuncusu olacaktır.

    ne ziyech'i o gün geldiğinde abartılı şekilde övelim ne de bugün abartılı şekilde yerelim.

    yüksek maaşlı kariyer sonu oyuncusu almak yerine genç ve dinamik oyuncuları her zaman tercih edelim derseniz, o bambaşka bir konu ancak bu tartışmanın tek sorumlusu ziyech değil ve burası da doğru konu basligi değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın