resim
Cenk Ergün
Görev:Futbol Direktörü
Takım:-
Yaş:49
Uyruk:Türkiye
  • 1288
    sara'ya verilen bonservis ücretine değil de yıllık ücrete bakarım ben. bonservis çok ayrı bir olay. adam brezilya liginden championship'e zaten 10 milyon euro üstü bir ücrete gelmiş. bir sonraki durağı süper lig ve şampiyonlar ligi olan bir oyuncuyu 5 milyona gönderecek halleri yok. üstelik cümle alem biliyor senin orta saha aradığını. selamun aleyküm diyene kolpaçino tafun gibi 20 milyon üstü teklif yaptın wendel'e falan. e bu kulüpler aptal değil sonuçta. yıllık ödenen ücret olan 2.75 milyon euro sanırım vergilerle birlikte norwich'den aldığı ücrete tekabul ediyor. bence burası bi tık fazla. bonservise kafa yormuyorum ben. 2 milyon euro civarı ödenecek yıllık ücrete okeydim ben.

    ayrıca kendisinin ödenen bu ücretlerde 1 numara olarak etkisinin olduğunu sanmıyorum. başkan ve yönetim kurulunun onayı olmadan bu ücretlere asla çıkamaz.

    madem bu adam transferde tek sorumlu, 2017-2018 sezonundaki kurmuş olduğu kadro 2 süper lig kazandı, şampiyonlar ligi gelirleri + ndiaye ve gomis'e verilen bonservis falan derken transfer sihirbazı olarak adlandırılması gerekir. başarıda adı anılmaz, başarısızlıkta tukaka. ne güzel istanbul ya.

    kendisini savunmuyorum ama işini yapan bir profesyonel işte. şirketteki beyaz yakalı çalışan gibi. idari işler sorumlusu tolga bey minvali bir adam. çok da anlam yüklememeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın