resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Lyon
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 4193
    kendisinin yaşadığı durumun geçmişteki olaylar çarpıtılarak başka oyuncularımıza taş atmak için kullanılmaması gereken futbolcu.

    geçmişte kalan olaylar hakkında çok rahat yalan söylenir oldu ve bu gerçekten rahatsız edici. kerem evlatçılığına falan maruz kalmadı, zaha ve ziyech berbat derecede hazır değillerdi. zaha geldiğinde sakatlığının etkisi hala üzerindeydi. forma şansı fazlasıyla buldu, fakat ligde ismi dalga konusu olan beklere dahi üstünlük kuramadı. bugün evlatçılıkla yaftalanan kerem; mertens, zaha, ziyech üçlüsünün yokları oynadığı ve barış'ın bek olarak dahi kullanılmasından önce 2023/24 sezonunun ilk 6 haftasında 3 gol 4 asistlik performansıyla sezona girmişti. zaha aynı dönemde yürüyecek halde bile değilken 10 numaramız mertens ilk lig golünü kasım ayının son günlerinde kaydetmişti. yani maçkolik açıp sallama analiz kasılacak durumlar yoktu ortada, her şeyin bir sebebi ve makul zemini vardı. hepsinden de harika sonuç alarak 102 puanla şampiyon oldu takım.

    geçmiş geçmişte kaldı fakat ayan beyan yalan yazmayalım, buraya yazılan her şey neticesinde tarihe not olarak kalıyor gelecek nesillere. kendisinin galatasaray'da vaat ettiği şeyler kerem'in çeyreği dahi etmez. fakat bir süper kupa finalinde son değişiklik olarak 80'de oyuna sokulup basın önünde performansının eleştirilmesi büyük eksi yazmıştır okan hocaya. bu saatten sonra toparlanır mı veya kulüpte kalır mı bilmiyorum fakat devasa maliyetine ve bir türlü ulaşamadığı performansına rağmen ben disiplinsiz davranmadığı, forma için çabaladığı her gün için kendisine teşekkürü borç biliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın