resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 287
    kendisine dair tek sorun, mevcut orta sahadaki defolara dair bir şey değiştiremeyeceği alenen, ayan beyan ortadayken kendisini 10'da değil de 8'de kullanacağımız da neredeyse kesin olması.

    gerçekten çok ama çok zorlu bir sınav olacak. zira bu oyunda alacağı sorumlulukların %80'i yetenekleri dışında, geçiş savunmasına dair becerilerinden ibaret.

    çünkü kimi, niye, neden transfer ettiğimize dair hiçbir fikrimiz yok. o yüzden ki uğraştığımız tüm orta saha ve bek profillerinin birbirinden başka tipte oyunculardan oluştuğu, o yüzden ki değişmeyen tek şeyin üzerine yeminler ettiğimiz 4-2-3-1 olduğu ve bundan gram taviz vermeden sürekli şekilde birilerini bu sisteme oldurmaya çalıştığımız ve eninde sonunda herkesin 4-2-3-1'i bir şekilde yaşatmaya çalışırken kaybolduğu bir transfer stratejimiz var.

    haftaya hatay'a karşı şov yapınca her şeyin unutulup, sanki aradığımız o muhteşem ortasahayı bulmuş ve tüm sorunları çözmüşüz gibi yapacağımız garip bir döneme geçeceğiz ama, mevcut sistemdeki problemleri amacına uygun oyuncu alarak değil de sadece iyi oyuncu alarak çözmeye çalıştığımız için yine ilk ölüm kalım maçında kepaze olmaktan kaçamayacağız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın