resim
Gabriel Davi Gomes Sara
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:Brezilya
  • 260
    arkasına yani torreira'nın yanına bir 6 numara alınacaksa kesinlikle iyi transfer olduğunu düşünüyorum. her şey bir yana, adamı kulübü 11 milyon euro'ya almış. iki yılda ciddi bir gelişim gösterip kulübün en önemli oyuncularından biri haline gelmiş, sizce 12-13'e bırakmaları mantıklı mı? biz boey'i bıraktık mi?

    ha fiyat yüksek mi tabiki de yüksek. galatasaray tarihinin en pahalı transferinin championship'ten 25 yaşında bir oyuncu olması bende de ciddi rahatsızlık uyandırıyor. ancak üst liglerden bu yaşta iyi oyuncuyu maalesef buraya getiremiyorsunuz. türkiye arabistan'dan bir önceki durak durumunda halen. buraya gelen oyuncuya kariyerini bitirmeye gitti gözüyle bakılıyor yabancı ülkelerde. dolayısıyla yapılacak çok bir şey yok. erden timurumuz olsaydı belki iş başka türlü olurdu ama maalesef durum bu. harici olarak verilen bonservis tamamen oyuncunun performansina göre şekillenecek. buraya gelip harika bir performans sergilerse kimse ama 20 milyon verildi demez. ama ilk kötü performansta ya da her kötü performansta bu bonservis söz konusu olacaktır.

    kendisinin gelişini olumlu karşılıyorum. iyi performans gösterirse hala para kazanılabilecek bir yaşta bize geliyor. üç sene oynat iyi paraya rusya ya da arabistan'a sat. ya da muslera gibi uzun süre etinden sütünden faydalan. oyuncuyu daha önce izlemedim ancak videolardan gördüğüm kadarıyla statik bir oyuncu değil. türkiye ligi birkaç vücut çalımına takımı gol pozisyonuna sokabileceğiniz bir lig. takım tempomuzu arttırsa ve her maç birkaç çalımla takimi pozisyona soksa ben razıyım. takımda bunu yapabilecek orta saha yok çünkü. umarım takıma katkı sağlar. hayırlı olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın