• 8125
    - bir rakibinin başkanı aylarca hakkında skandal suçlamalarda bulunur, yönetimi bu ülkede çok değeri biliniyormuş gibi efendiliğini bozmaz.
    - bir diğer rakibinin taraftarları kurucusuna, camiasına ana, avrat tüm stat söverler ve terör örgütü ile bağdaştırırlar, yönetimi ses çıkarmaz.
    - sosyal medyada algının kralı döner, artık sokaktaki cocuk bile "ha, galatasaray mı, şikeci onlar, çok şike yapmış eskiden, f***'cü onlar, iki tane futbolcusu onlardanmış" der. yönetimin umrunda olmaz, güya gs hukukçuları vardır. ekşi sözlük'te açık açık yazılan iftiraları bile sildiremezler.
    - futbol takımı sezon boyu ortamı gerip ülkeyi kaosa sürüklenme eşiğine getiren takıma sahasında berabere kalmak yeterken yenilir. sahada ruh göstermez. imkansızı başarıp aldığı şampiyonluğuna leke sürdürür.
    - bir diğer rakibine hem de daha maçın başında kurucusuna ağır küfürler edilmişken gram motive olmadan, sahaya ruh koymadan tarihi hezimetle yenilir. kupa beyi ünvanına leke sürdürür.
    - futbol takımı yenileceğini anlayınca tam yenilir. rize'den, başakşehir'den, beşiktaş'tan durduk yere hezimete uğrar. "bu maç sittin sene dönmez, bari skoru sabit tutalım, denk gelirse bir iki atarız, burası galatasaray, takımı daha fazla rezil etmeyelim" demez kimse. 8. veya 13. bile bitirir ligi...
    - transfer komütesi altı üstü takıma dinamizm katacak başarıya aç 2 tane asker oyuncu alıp kampa yetiştiremez.
    - teknik heyeti iki yıldır kırılmadık rekor bırakmamasına rağmen orta sahayı boşaltıp yedekteki bütün ofansif oyuncuları sahaya atmayı ofansif taktik sanar. oyuncu değişikliklerini hala garip garip yapar.
    - takımın kaptanı denilen adamlar trip atar, sahada eli belinde yürür. yıldız golcüsü kendi istemediği sürece 1 rating ile bile oynasa oyundan çıkarılamaz.
    - futbol dışı branşları neden var kimse bilmez.
    - futbol altyapısından 10 senede 2 tane oyuncu çıkaramaz. 21-22-23 yaşına gelmiş bir tane profesyonel maça çıkmamış genç(!) oyuncularına hala bazı taraftarı methiye dizer, "fiziğini geliştirirse" diye zırvalar durur.
    - taraftarının bir kısmı sadece başarılı dönemlerde ortaya çıkar.
    - medyada adamı yoktur. var gibi gözükenleri objektif görüneyim ayağına camiayı her ortamda ezdirir.

    daha sayalım mı?

    gerçekten bazen bu kulüp nasıl dönüyor anlamıyorum. bu kadar basit işleri nasıl yapamıyor anlamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın