resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11221
    asagilik kompleksiyle yogrulmus bir toplumun nefret objesi olmasi bir agir maglubiyete bakan oyuncu. tutulan takimdan bagimsiz.

    kaybetmek de var, rezil olmak da var. sanki savasan bir orduymusuz gibi tavirlar beklemek anca bizim gibi orta dogu batakligina kaymis ulkelerde oluyor. harakiri yapmaliydi mactan sonra, cunku gol atamadi.

    iki sene boyunca yasanan tum basarilarin bir numarali sebebi kendisidir, okan buruk degil. maclari oyuncular kazanir hocalar degil. okan buruk nasil kotu bir mac gecirdiyse kendisi de tum takim da rezalet bir performans ortaya koymustur.

    sneijderi yediniz, sira icardiye geldi bu sene belli. mutlu olmayi bilmeyen insanlardan baska bir sey beklemiyorum zaten. negatiften beslenen, toksik, gordugu her seye inanan ve etkilenen korkunc bir kalabalik var, biz de onlari okumak icin buraya giriyoruz.

    yok efendim galatasaray 5-0 yenilemezmis, allah allah ya. bak yenildi iste ne oldu? rezil oldu, dalga gecildi, kupa kaybetti, final kaybetti. daha once oldugu gibi. onemli olan bunlarin surekli olmamasi, kirk yilda bir final kaybedince bir sey olmaz korkmayin herkes kaybediyor.

    sampiyon takimin yildizi oyuncumuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın