resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11218
    3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçından sonra başlığına yazılanlar 2024 model yeni türkiye'nin insan sosyolojisinin özetidir. zira bu ülkede kimse hayatından memnun değil. dolayısıyla galatasaray'da da işler iyi gitmeyince o negatif enerji sözlüğe de yansıyor.

    mesela birisi sürekli trip attığını yazmış. örnek ver desen bir tane verir. çünkü bir defa; sparta prag maçlarının olduğu dönem böyle bir şey olmuştu. sadece ilk sezon top oynadı diyen olmuş. ikinci sezonunda gol kralı oldu. sezonun yarıdan fazlasını sakat oynayarak o da. taraftar olarak daha iyi performans beklemekte sorun yok elbette ama okan hoca geçen sezon sonu verdiği röportajda icardi'nin bir buçuk, iki ay dinlenmesi lazım dedi. ondandır ki kampa katıldı ama hazırlık maçlarına çıkmadı. kısacası adam düne kadar sakattı. hal böyle iken sezonun ilk resmi maçında, her şeyin rezalet gittiği bir maçtan sonra icardi'ye vurmak, yaşattığı bunca güzel şeyden sonra en hafif tabiriyle ayıptır. işin kötüsü iki tane 90 dakika daha geçirip topları içeri vurmaya başladığı zaman kendisini boklayanlarının yüzü kızarmayacak. işi ne, atacak tabi diyecekler.

    benzer bir durumu okan buruk başlığında da görebilirsiniz. 1959 senesinden beri her sene şampiyon olduğumuz ve 110 puanın altında şampiyonluğumuz olmadığı için 102 puanlı şampiyon okan hocanın bugün kellesi isteniyor.

    en başta arz ettiğim gibi hepimiz bok gibi hayatlar yaşıyoruz. o sebeple hiçbir şeye tahammülümüz yok. ama galatasaray başta dursun aydın özbek olmak üzere kimsenin babasının malı değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın