• 8121
    tarihinin en büyük yönetim krizlerinden birini yaşayan kulüptür. çok kötü dönemlerimiz olmuştu. adnan polatlar, burak elmaslar, ilk dursun özbek dönemi vs. ama bu denli muhatap alacak kimsenin olmadığı, futbol ile kimin ilgilendiğinin bilinmediği, sözcünün olmadığı, camianın dinamiklerinden bu kadar uzak kalınan başka bir dönem ben hatırlamıyorum.
    transferlerin yetişmemesi, formsuzluk, kamplar, zahalar, ziyechler, keremler bunlar değil konumuz. keşke bunlara indirgenebilecek kadar küçük, basit sorunlarımız olsa. bizim problemimiz, beşiktaş maçı 0-2 iken ve biz gidişatı görüyor iken, orta sahanın komple boşaltılıp maçın 0-5 yaptırılması. okan hocam, siz bu kulüp tarihinin en büyük başarılarında mimarlardan birisiniz. galatasaray tarihine bu 5-0’ı göz göre göre nasıl sürdürürsün hocam ? gidişat belli. ben evde çırpınıyorum maç bitsin diye. gerekirse maç 2-0 olduğunda alırsın oyuna bir stoper bir orta saha daha kitlersin maçı bitirirsin. takımını bu kadar da mı tanımıyorsun ? tarihin en pahalı kadrolarından biri var. 20 milyon euroya championshipten oyuncu aldırmak hangi hocaya nasip oldu ? daha kimi istiyorsun hocam ? geçen yılki fenerbahçe maçının üzerine 2 ay sonra bir de bu rezaleti nasıl yaşatırsın hocam ? kendisine çok inanan biri olarak, yerinin dolmayacağını da bile bile, okan hoca’nın ne yazık ki buradan toparlayabileceğine asla inancım kalmadı. geri sayım başlamıştır kendisi için. bu kötü yönetim kurulu da biraz daha zaman kazanmak için ilk kendisini kurban edecektir. satılık kalem de piyasa da doludur.
    gelelim kök soruna. kök sorunumuz galatasaray’ın menfaatlerinin, galatasaraylılar’ın ruhunun galatasaray genel kuruluna ve doğal sonucu olarak yönetim kuruluna yansımamasıdır. yönetim kurullarında lise, gsyiad hiziplerine mahkum kalmak, kaldırılmak zorunda bırakılmak bugünleri inşa etmiştir. yılda 400 üye alınıyor. e grubu olarak adlandırılan; yani, sen ben, kombine alan taraftar, forma alan taraftar, dün gece uyuyamayan taraftarın, üye olma olasılığı bile yok. böyle camia yönetilmez, idare edilir. galatasaray taraftarının transfer, sağ bek, sol bek, hoca vs. bırakıp; galatasaray tüzüğü ile ilgili kampanya yapması gerektiği fikrindeyim. enerji kök soruna yönelirse her sorunun üstesinden gelinir. unutulmasın ki bu camia çok güçlüdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın