resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 11211
    uzunca analiz kasmaya gerek olmayan oyuncu. net kötüydü dün gece. hiçbir şey yapmadı. geçen sene de sakatlıktan sonra sezon sonuna kadar kötüydü. galatasaray da oynadığı toplam 1 sezon var güzel işler yaptığı. aşkın olayım, sosyal medya, çocuklar seviyor vs diye göklere çıkarıldı ama maalesef geçen seneden beri işlerin doğru gitmediği bir icardi var. aşk acısı çekiyor olabilir, boşanıyor olabilir. ama bunları yaşayan ilk kişi değil. böyle göz önünde ve popülersen. insanlar senin gözünün içine bakıyorsa ve sen 10 milyon gibi bir para kazanıyorsan bunları asla dış dünyaya hissettirmemen gerekiyor.
    ayrıca geçen sene de aynı şeyi yaptı, mağlubiyet alınca ortalıklarda gözükmüyor. ama gram iş yapmadığı maçlarda bile kazandıysak beyfendi en önde takılıyor sanki tek başına maç almış gibi. buna rağmen takımda herkes seviyor, saygı duyuyor. ama bunu çok suistimal ediyor. dün mağlubiyette ortalıktan genelde kaybolan muslera bile çıktı jimnastikli futbolcuları alkışladı. yahu sen kime neyin tribini atıyorsun da seremoniye bile çıkmıyorsun?

    kendi düşüncem bu sezon son senesi bizde. sonra zaten italya ya gidecek çok büyük ihtimal. umarım işler çok çirkinleşmeden güzel ayrılırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın