• 706
    dünkü hezimetin transfere bağlamak saçmalıktan öte bi' şey değil. 2-3 yeni transfer sahada olacak şekilde zamanlı transfer edilseydi bile çok şeyin değişmezdi. takım sanki dün tatilden apar topar çağrılmış, bir birini hiç tanımayan oyunculardan kurulu gibiydi.

    normalde championship'i takip ederim haftada 2-3 maç izlemeye çalışırdım ama geçen sezon 2023-2024'te ülkemizde yayını yoktu bu ligin bildiğim kadarıyla. o bakımdan esas çıkışını geçen sezon yapan sara'yı çoğu kimse bilmiyor ancak özetlerden, skills videolarından tahmin yürütebiliyoruz. oyuncu daha çok hücum etkilinlikleri göze çarpıyor. şu da var rakip, ceza sahasının hemen dışı ile ile orta saha arasında baskı yaparken sara bu baskıyı kırabilecek teknik kapasiteye sahip gibi duruyor izlediğim bazı pozisyonlarda bunu yapabilecek tekniğe ve soğuk kanlılığa sahip gibi bence bunu becerebilirse önemli defomuzu giderir.

    ayrıca dünkü hezimeten sonra takımdan gönderilecek oyuncular konusunda büyük bi' hareketlilik yaşanacağını düşünüyorum. zaha, ziyech, nelsson, kerem, oliviera gibi oyuncuların hepsi ya da bi' bölümü ile ilişik kesilecektir.

    (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın