• 1027
    net bir şekilde torreira-transfer-gabriel sara şeklinde oluşması gereken orta sahadır. kerem demirbay, berkan kutlu, mertens ve hatta kaan ayhan rotasyondan destek vermelidir. değil yusuf yazıcı hakan çalhanoğlu bile gelse olmaz kardeşim olmaz. yemin mi ettiniz bu takımı yumuşak orta sahalarla oynatmaya? günümüz futbolunda net 10 numara ile ya da sadece defansif meziyetleri olan 6-8 numaralar ile ya çok yumuşak kalırsınız ya da oyun kuramazsınız. torreria ve sara'da sertlik ve teknik belirli ölçülerde yeteri kadar mevcut. şimdi bu ikisinin arasına oyun kurma yeteneği,dribblingi olan ve ikisinden de sert 3. bir adam lazım.

    tamamlayıcı olarak; zaha, oliveira, dubois üçlüsü gönderilmeli ve taliplisi var ise köhn satılıp yerine bir sol bek monte edilmeli.

    sertleştirilmiş ve hücum aksiyonlarında da başarılı bu üçlü orta sahanın yanına davinson, jelert, barış alper ve olası yeni sol bek iskeletiyle, daha sert ve daha dinamik bir takım olarak yola çatır çatır devam etmelisin. maçlarda 1 gol bulduğun zaman rakip tedirgin olmalı geri dönemeyiz buradan diye. 1 değil 2 gol de bulsan sol beki köhn; orta sahası demirbay ,berkan ,mertens, yusuf yazıcı, kaan ayhan gibi futbolcuların en az ikisinden oluşan takıma karşı rakibin gardını dü-şü-re-mez-sin. bir de kanatlarda zaha-ziyech ikilisi varsa bu resmen rakibe davetiyedir, tahriktir.

    görünen köyün kılavuzundan sevgiler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın