resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 4021
    3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçından sonra okan hoca'nın yapmış olduğu değişiklikleri hafiften eleştirmesi çok doğruydu.

    ikinci yarıdaki 11: muslera-abdülkerim-nelsson-köhn-kaan-torreira-berkan-ziyech-barış-batshuayi-icardi.

    allah aşkınıza siz söyleyin, bu 11'le oyunu nasıl rakip yarı alana yıkabilirdik?
    yahu zaten ziyech berbat oynuyor, icardi top alamıyor, hal böyleyken ne diye mertens gibi bağlantı oyununu oynayan biri çıkarılır? tamam, oyundan çıkar eyvallah ama yerine de onun gibi birisi alınıp üretkenlik sağlanmalıydı. böyle birisi var mıydı? az biraz kerem demirbay dersin ama asla mertens gibi net koşular yapıp, bağlantı sağlayamazdı. yerine aldığın batshuayi zaten böyle biri değil. e barış da zaten kanadına hükmeden birisiyken, nasıl olur da mertens'le kullanmıyorsun bunu?
    adam her maç elinden geleni yapıp skor katkısını vermesinin yanında bir de 90. dakika bile olsa deli pres yapan birisi. 37 yaşındaymış da, şuymuş, buymuş hepsi boş iş. mertens'in varsa oynatmalısın. onun gibi bir alternatifin varsa oyundan çıkarılabilir, aksi takdirde yürüse bile sahada durmalı bu adam. çok kötü oynadığımız bir maçta bile en tehlikeli pozisyonumuzun içinde mertens vardı. ziyech eğer yakın direğe vursa ilk yarı mertens'in asisti, ziyech'in golüyle 1-1 bitecekti. ikinci yarıda eğer ziyech-barış ve icardi-batshuayi değişikliği yapılsaydı, yüzde yüz eminim ki en az 1 gol atardık ve bu bu golde de mertens'in katkısını görürdük. böylesine kaliteli birisi mutlaka o katkıyı verirdi. okan hoca ise ikinci yarıda oyundan çıkararak resmen yenilgiyi kabullenmişti. hani ilk yarı kötüydük ama yine de umudumuz vardı. o değişikliklerden sonra yenileceğimiz netleşmişti. en azından ben böyle hissetmiştim. hal böyleyken, okan hoca'yı eleştirmesi hem çok doğru, hem de çok değerli.

    neyse, kendisiyle 1 yıl daha sözleşmemiz var ve umarım zorunda kalmadıkça oyundan çıkarılmaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın