• 3617
    aptallar. kusura bakmasın kimse yaptıkları aptalliktan başka bir şey değil. 2 yıldır şampiyon olmuş takım bazı şeylere doymuş bir takımdır. bu takımın eksik bölgelerine çeliğe su verir gibi zamanında transferler yapacaksın ki takım kimyası kendine gelsin. 1 hafta sonra lig başlıyor, biz hala orta saha transferi diye yırtınıyoruz.

    bu takımı kuran, bugünlere getiren, onlarca sponsor bulan, futbolcuların hepsinin sevip saydığı erden timur'u kendi ellerinizle yediniz. yerine getirdiğiniz adamlar transfer yapamıyor. medyayla düzgün iletişim kuramıyor. daha sezonun ilk maçında rezil bir skor, rezil bir kenar yönetim ve rezil bir oyuncu grubu performansıyla ağzımızın payını aldık. akılları varsa ve o koltukta oturmak istiyorlarsa erden timur'a yalvarıp geri getirirler. yoksa yakın zamanda defolup giderler. çok çok görev sürelerini tamamlarlar sonra giderler.

    suçlu olan buruk'tur. suçlu olan futbolculardir. suçlu olan taraftardir. ama en büyük suçlu kendileridir. istifası istenmesi gereken tek mecra kendileridir.

    (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın