• 8113
    hicbir unsuruyla 3 agustos 2024 galatasaray besiktas maci'na hazir olmayan, konsantre olmayan, maci umursamayan ve karsiligini kabul edilemez bir skorla alan takimim.

    yonetimi transferi super kupa'ya yetistiremez, hocasi macin oynanacagi stadyumu sevmedigini ve burada oynamak istemedigini mac oncesi kupa icin yapilan basin toplantisi'nda soyler, iletisim ekibi mac oncesi basin toplantisi oldugunu unutur ya da super kupa'yi onemsemez ve umursamadigi icin bununla ilgili bilgilendirici mac onu paylasim yapmaz hatta mac icin konsantrasyon twitini bile taraftarlar neredeyse zorla yaza yaza attirir.

    maca fanatik besiktas'li hakem karaoglan atanir, ses edilmez. var'a saf galatasaray dusmani kadikoy'de icardi'ye dayak atilan macin var hakemi ilker coskun atanir, yine ses edilmez. son kertede de sahada topcular da bu ruhsuzluga ayak uydurup, rakibin 17 yasindaki bebesini ceza sahasi disinda dusurup sari kart bile alacak kadar ayakta duramaz ve 5.golu de yerler.

    maalesef toptan rezalet bir aksam. bunu nasil affettirirler taraftara bilemiyorum ama canini disine takip oynamayacak, 1dk bile olsa mucadeleden kacan topcuya bugunden sonra tahammul esigim baya dusuk olacak.

    (bkz: 3 agustos 2024 galatasaray besiktas maci)
App Store'dan indirin Google Play'den alın