resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Benfica
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 9840
    10 yaşındaki yeğenimle fc24 oynuyoruz, en büyük problemi elini hiç bir zaman hızlı koşma tuşundan çekmemesi. eli o tuşta, oyun durduğunda bile basılı tutuyor. ilk iş hızlı koşmayı çok net durumlar haricinde yasakladım. sürekli koşup, ilk koşan adamı görünce de öğrenmiş, l1 + üçgen yapıyor. onu da yasakladım böyle oyna dedim. bir süredir şimdi daha iyi oynuyorum sezonda şu adamı böyle yendim dayı falan diyor yanıma gelip.

    kerem aktürkoğlu’nun çevresinde kardeşim, bu kadar dikine oynama, her topu aldığın gibi ileri yollamaya çalışma, kafanı kaldırmasını öğren diyebilecek bir adam yok mu? var. onlarca profesyonel, yıllarını bu spora vermiş antrenörler, direktörler, daha tecrübeli futbolcular var. ilkokul öğrencisi olsan öğrenirsin, ders alırsın, gelişirsin. kendini mbappe, haaland’dan sonra 3. sıraya falan koyuyor olabilir mi acaba kafasında diye düşünüyorum kerem. kendisini geliştirme ihtiyacı yok, çünkü en iyisi. her halde durum kendisi açısından bu şekilde.

    ben artık bir futbolcuya duygusal bağ bağlamamaya çalışıyorum. çünkü artık ders çıkardım. yani umarım çıkarmışımdır. bir dönem en sevdiğimdi, şimdi en görmek istemediğim oyuncuların başında geliyor. gözümüzde çok büyütmüşüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın