resim
Victor Enok Nelsson
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:25
Boy:1.85
Uyruk:Danimarka
  • 3800
    hayatında hiç hata yapmamış, kötü bir gün geçirmemiş olanların hunharca hedef tahtasına koyduğu oyuncu.

    hiçbir maç maçın başında bir gol yediniz diye kaybedilmez. o zaman her geriye düştüğümüz maçta birini bulup git la bu mahalleden senin yüzünden oldu diyip işin içinden sıyrılalım.

    geldiğinden beri kötü futbol oynadığına şahit olmadığım torreira'nın dahi kötü oynadığı bir maçta 30. saniyede gol yedirdi diye kızılan stoperimiz. geri kalan 89 dakika 30 saniye boyunca sahada gezinen diğer 9 kişiye ne diyeceğiz? arkadaşımız hata yaptı, kafasını öne eğdirmeyelim diye daha çok koşarsınız. var mıydı takımda ekstra koşan adam?

    hata hep olacak, biz ne hatalar gördük. bu şekilde bir adamın hatasına saklanıp, aha bu adam yüzünden demek kolay olanı. geçen sene ne maçlar gördük biz şampiyonlar liginde son 5 dakikada tur birinden diğerine geçti. dakika 75 olmuş, faul atacaklar, mıymıntı mıymıntı faul atmaya gidiyor arkadaşları, sorumlusu nelsson mu?

    bir gol yemişler o da erkenden, görece erken yemek avantaj sayılır derbilerde, oyunu bi süre tutardan beraberliğı yakalarsan rüzgar sana döner. sanarsın ilk defa gol yiyorlar...

    (bkz: 3 ağustos 2024 galatasaray beşiktaş maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın