• 679
    yenilmek, kupa kaybetmek falan zerre umurumda değil. ama bu maç öyle bir iki futbolcuya suç atarak hazmedilecek bir maç değil.#3984985 burada maç öncesi okuduğum bir yazıyı paylaştım, aynen şöyle diyordu, “beşiktaş’ın yeni oyuncuları rafa-paulista-immobile kendilerini ispatlayacak bir maç olarak olarak görür ve buna musrati-milot-gedson katılırsa, galatasaray’ın oyuncuları biz her halükarda bu takımda oynarız son şampiyon biziz kafasında maça çıkarsa” işte tam olarak bu şekilde gelişti. taraftardan oyunculara, yönetimden teknik heyete kadar herkes suçlu.

    taraftarı; bir çoğu sözlükte dahil, maç öncesi bu bjk defansına 5 atarız diyordu. o işler öyle olmuyor kardeşim. fenerede 5 atıyordu bu takım, 10 kişiye şut atamadı. her suçu kerem’e atmaya alışmış bir kitle var maç 1-0 keremi dar ağacına astılar. bu mantıkla kerem çıktıktan sonra 4 tane daha yiyen oyuncuları yatırıp silin.

    oyuncular; oyuncular oynamaya değil izlemeye gelmiş resmen, hiç biri, hiç bir şey yapmadı. fenerbahçe troll örgütünün dediği, komplo teorisi gerçek mi? acaba diye düşünmedim değil. erden timur gittikten sonra futbolcular oynamayacak, bakın görüceksiniz dediklerinde yoğğğ artık amk diyorduk.

    okan buruk; hocam senin takımın iki senedir topu dikine taşıyacak bir oyuncuya sahip değil. kıçı tutuşan geri dönüyor ve geriye atılan topların çoğu gol oluyor. orta sahanda bir tane topla dikine gidecek oyuncun yok, defanstan oyun kuracak tek adamın var davinson onuda yanında oturtuyorsun. sen hala yönetimi savunuyorsun, artık şu prta sahayı boşaltma inadından vaz geç, olmuyor orta saha boşalınca takım dağılıyor işte kaç kere gördük bunu. bizim taraftar iki sene şampiyon olmana bakmaz, bu kafayla gidersen fişini çekerler.

    yönetim; ağalar buraya bir şey yazmayım pilot olurum. küfür küfür küfür yazayım siz içinizden doldurun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın