• 364
    maçın ilk devresinde ziyech ve kerem'in tel tel döküldüğü yalnızca yetenek olarak değil futbol aklı olarak da sınıfta kaldıkları kıt bir performans oldu. zaha'nın da çok farklı olacağını düşünmüyorum. büyük ihtimalle sürekli top ezecek başarısız çalımlar atacaktı.
    bu takıma yalnızca ve acil olarak 8 mi lazım, sezon başı deyip dert etmeyelim geçer mi diyelim ritim tuttukları zaman bambaşka olurlar mı diyelim ne diyelim bilemedim.
    orta sahası geçirgen defansının kafası da ayağı da karışık ve bir türlü icardi ile bağlantı sağlamayan bu kadro ikinci devre maçı çevirir mi soru işareti.
    yönetim için esasen fırsat olacak bu maç sonu (skordan bağımsız yazıyorum onlar da bir zahmet maçın skorundan tamamen bağımsız düşünsünler) eğer cl'de düşünülüyorsa bu kadronun ne kadar taraftarı tatmin edeceğini düşünsünler. zira bas bas birçok bölgesine (yalnızca 8 değil) transfer diye bağıran takıma (içerdeki 8 numarasına adım dayinho olsa böyle olmazdı açıklamaları yaptırmak hem kötü bir istihbarat oyunu hem de bayatlamış bir numara olması açısından da diyorum) 8 numara ile herşey çözülür bakın yaptık daha ne yapalım demek klişe tabirle günü kurtarmaktır.
    galatasaray taraftarı, camiası, kültürü bilir ki; galatasaray günü kurtarmaz, günlerden aylardan ve yıllardan almanak yapar tarihler yazar.
    bunu unutan bir maçı bir kupayı kaybeder ama kimse seneleri kaybetmesine izin vermez.
    yönetim, ikinci devreyi, ikinci devre gibi değil de galatasaray'ın on yılları gibi düşünsün.
    naçizane tavsiyem budur...
App Store'dan indirin Google Play'den alın