• 242
    bilgisayarımın format yemesinden sonra yedeğini almamamdan ötürü yıllarımı verdiğim kariyerimde (oyun zaman dilimi ile) başa dönmemden sonra, yeniden galatasaray ile başladığım vaz geçilmez oyunum.

    galatasarayımızın belası olan sakatlık sorununu aynı oranda oyunda da yaşamam sonrası, muhammet demir ve ömer şişmanoğlu'nu kadroma kattım. muhammet demir bir fm efsanesi olma yolunda zaten ilerliyordu bunu hepimiz az çok biliyoruz da, beni asıl şaşırtan ömer'in performansı oldu. çocuk takıma öyle bir katkı sağlamaya başladı ki, sakatlıktan dönen baros nerdeyse formasını geri alamayacaktı. orada çok hakkaniyetli davrandığımı söyleyemem, baros'u yedirmedim ömer'e. ama ömer hala sonradan girdiği oyunlarda gol ve goller atarak, kupa maçlarında çılgın atarak benden o formayı almaya niyetli.

    buradan fm oynayan arkadaşlara tavsiyem olsun, belki sizde keşfettiniz bu çocuğu ama olur da haberi olmayanlar var ise, kayserispor'dan çok cüzzi bir miktara ömer'i kadronuza katabilir, çok güzel bir destek kuvvet oluşturabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın